REFERADA NA ERASMUS PUTOVANJU

U sklopu Erasmus+ programa naše djelatnice iz Studentske službe, Tena Đurkin i Snježana Horvat u četvrtak i petak, 28.03. i 29.03.2019. posjetile su partnersku ustanovu Nova univerza, Evropska pravna fakulteta u Ljubljani.

Usavršavanje nenastavnog osoblja obuhvatilo je tzv. job shadowing, praćenje rada kolega na inozemnoj visokoškolskoj ustanovi pri obavljanju njihovih stručnih aktivnosti. Inga Lamešić, Voditeljica studentske referade i studentskih poslova prvo ih je odvela na razgledavanje Studentske službe gdje su upoznale ostale djelatnice (studentsku referenticu, Erasmus koordinatoricu), a potom su prošle sličnosti i različitosti u radu referade (upisi, arihviranje dokumentacije, komunikacija sa studentima, zaprimanje i rješavanje zamolbi, procedura završnih i diplomskih radova te komunikacija s profesorima) Potom ih je upoznala s poviješću i strukturom fakulteta, načinom i vremenom izvođenja nastave, kao i samom organizacijom ispita.

Obišle su prostorije fakulteta koje se prostiru na 5 katova zgrade u centru Ljubljane te impozantne knjižnice na zadnjem katu.

 

U razmjeni informacija kolegica Inga posebno je istaknula zadovoljstvo profesora  Nove univerze studentima Effectus-a koji su tamo započeli svoju novu avanturu upisom ili završetkom magistarskog studija Pravo i management nekretninama. Cijelo ovo iskustvo kolegicama Snježani i Teni bilo je vrlo poučno u razmjeni znanja i procesa rada studentske službe te će zasigurno opet krenuti na neko Erasmus putovanje.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS