Robert Kopal: Obrazovanje budućnosti za vještine budućnosti

Portal srednja.hr svoj deseti rođendan proslavila je konferencijom srednja.hr+ Obrazovnih deset koja je bila održana 5. studenog 2021. Na konferenciji su sudjelovali učenici, studenti, profesori, voditelji ustanova i drugi stručnjaci iz sektora obrazovanja u Hrvatskoj.

Jedan od predavača bio je naš profesor Robert Kopal. Održao je predavanje o tome kako obrazovanje budućnosti treba izgledati. Objasnio je vezu između (ne)kreativnosti i obrazovnog sustava te što je to kriza kreativnosti. Ponudio je odgovor na pitanje može li se kreativnost naučiti te kako izgleda kreativno razmišljanje: konvergentno naspram divergentnog. Osim toga, u svojem predavanje se bavio i pitanjima: Kako iskoristiti socijalno učenje za pronalazak najboljih ideja ili innovation happens at intersections? Kako zapravo donosimo odluke? Zašto griješimo pri odlučivanju?

Više pogledajte u nastavku smile

 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS