Novosti

Roštiljada Effectusa zaokružila akademsku godinu!

Ove godine roštiljada Effectusa bila je posjećenija nego ikada. Preko 150 Effectusovih studenata, nastavnika i prijatelja sa odličnim rasploženjem napunilo je dvorište na Kennedyevom trgu i na taj način zaokružilo akademsku godinu 2018/2019.

Budući da je ovaj tjedan održan zadnji dan nastave te je polovica međuispita već iza nas, roštiljada je ove godine bila pravi razlog da se svi opustimo, družimo, zabavimo i nasmijemo.

Na Effectusovoj roštiljadi redovito se druže i alumniji – studenti koji su diplomirali, ali i dalje ostali dio Effectus-a, kao i učenici srednjih škola koji će tek upisati Effectus i započeti svoju priču na našim studijima.

Našim studentima želimo što uspješnije polaganje ispita koji su pred njima, nastavnicima strpljenje i dobru volju prilikom ocjenjivanja ispita.

Novi izazovi čekaju nas u novoj akademskoj godini 2019/2020., a do tada svima želimo dugo, toplo i odmorno ljeto.

Cijelu galeriju fotografija pogledajte ovdje.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Ispunjavanjem ovog formulara dajem suglasnost za korištenje mojih osobnih podataka u svrhu direktne komunikacije i zaprimanja informacija o djelovanju Effectus učilišta te izjavljujem da sam upoznat sa sadržajem Izjave o zaštiti osobnih podataka

    PRATI NAS