Roštiljada Effectusa zaokružila akademsku godinu!

Ove godine roštiljada Effectusa bila je posjećenija nego ikada. Preko 150 Effectusovih studenata, nastavnika i prijatelja sa odličnim rasploženjem napunilo je dvorište na Kennedyevom trgu i na taj način zaokružilo akademsku godinu 2018/2019.

Budući da je ovaj tjedan održan zadnji dan nastave te je polovica međuispita već iza nas, roštiljada je ove godine bila pravi razlog da se svi opustimo, družimo, zabavimo i nasmijemo.

Na Effectusovoj roštiljadi redovito se druže i alumniji – studenti koji su diplomirali, ali i dalje ostali dio Effectus-a, kao i učenici srednjih škola koji će tek upisati Effectus i započeti svoju priču na našim studijima.

Našim studentima želimo što uspješnije polaganje ispita koji su pred njima, nastavnicima strpljenje i dobru volju prilikom ocjenjivanja ispita.

Novi izazovi čekaju nas u novoj akademskoj godini 2019/2020., a do tada svima želimo dugo, toplo i odmorno ljeto.

Cijelu galeriju fotografija pogledajte ovdje.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS