Roštiljada studenata, alumnija i nastavnika EFFECTUS-a,

Kraj nastavne godine 2022/2023. je pri završetku, te nam je želja uspješan završetak obilježiti zajedničkim druženjem – ROŠTILJADOM.

Studentski zbor EFFECTUS-a poziva sve studente i nastavnike Effectus-a da se okupimo na zabavi uz roštilj u petak, 16.06.2023. s početkom u 17,30 sati. 

Zabava zagarantirana!

Kraj nastavne godine 2022/2023. godine je pri završetku, te nam je želja uspješan završetak obilježiti zajedničkim druženjem – ROŠTILJADOM.

Pozivamo sve studente, apsolvente, završene prvostupnike i magistre Effectus-a, nastavnike da se kao i prethodnih godina okupimo na zabavi uz roštilj u petak, 16.06.2023. godine s početkom u 17,30 sati. 

Svaki sudionik ove završne zabave dobit će poklon majicu Effectus-a kao i besplatno iće i piće!  

Molimo da svoj dolazak potvrdite upisom u dolje navedenu anketu:

https://forms.gle/qUEP9GSZFH1CgKv59

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS