S PONOSOM PREDSTAVLJAMO PRVU MAGISTRICU PRAVA I MANAGEMENTA NEKRETNINAMA

Ivona Javorović prva je studentica Effectusa koja nosi titulu magistrica prava i managementa nekretninama.

Magistrirala je 30. siječnja 2019. godine u Ljubljani na Evropskom pravnom fakultetu Nove Univerze, obranivši rad na temu „Utjecaj procjene tržišne vrijednosti nekretnina kod procjene vrijednosti trgovačkih društava“.

Nakon što je dipomirala na diplomskom studiju Poslovno upravljanje – MBA, Ivona je upisala i magistrirala na studiju u Ljubljani. No, Ivona ne staje sa obrazovanjem te nam otkriva da ozbiljno razmišlja o upisivanju jednog od doktorskih studija s kojima je Effectus sklopio sporazum – da li će to biti Pravo, Pravo i management nekretnina ili Poslovna ekonomije odlučit će u skoroj budućnosti.

Još jedan napredak, još jedna diploma i još jedan korak dalje. Veliko hvala Effectusu što mi je omogućio nastavak studiranja nakon stečene visoke stručne spreme, osobito mi je odgovaralo što sam i dalje nastavu slušala i ispite polagala u Zagrebu, na Effectusu.
Rješavanje kompleksnih problema jedna je od vještina budućnosti koju sam usvojila na studijima Effectus-a. Kompleksan problem koji sam u radu riješila je povezivanje multidisciplinarnih znanja iz procjene nekretnina i procjene vrijednosti društva.
Svakako bi preporučila svim našim studentima da se nastave školovati i šire granice stečenog znanja jer Effectus zaista daje odlične temelje za nastavak studija, povezuje naizgled različite stvari i potiče cjeloživotno obrazovanje.

Blockquote Author

Effectus će i dalje nastaviti snažno poticati i razvijati mogućnosti stručnog razvoja naših studenata jer se ponosimo postignutim rezultatima Effectusovaca.

Još jednom čestitke Ivoni i želimo joj puno uspjeha u privatnom, poslovnom i akademskom planu.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS