Sklopljena suradnja s Ekonomskim fakultetom u Osijeku

EFFECTUS Visoko učilište i Ekonomski fakultet u Osijeku su potpisali sporazum o suradnji u svrhu promicanja akademske, stručne i znanstvene suradnje.

Ciljevi suradnje su:

1) povećanje kvalitete visokoškolskog obrazovanja i poticanje znanstveno-istraživačke aktivnosti

2) bolje razumijevanje globalnih procesa gospodarskog, kulturnog i društvenog okruženja.

 

Ova suradnja omogućuje provođenje aktivnosti kao što su: institucionalna razmjena nastavnika i osoblja, razmjena dodiplomskih i diplomskih studenata, suradnja i razvoj doktorskih programa, zajednička istraživanja i sudjelovanje u znanstvenim i stručnim projektima, razvoj zajedničkih projekata, razmjena informacija o unaprjeđenju kvalitete itd.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS