Sporazum o poslovno akademskoj suradnji Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci i Effectus veleučilišta

Sporazum o poslovno akademskoj suradnji, s ciljem povećanja kvalitete visokoškolskog obrazovanja i poticanja znanstveno istraživačkih aktivnosti dviju visokoškolskih institucija, potpisali su 3. ožujka dekani Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci i Effectus veleučilišta, prof.dr.sc. Saša Drezgić i izv.prof.dr.sc. Đuro Horvat.

Prema riječima potpisnika Sporazuma, suradnja će se temeljiti na institucionalnoj razmjeni nastavnika i studenata, ali i zajedničkim istraživanjima te znanstvenim projektima. Sporazum o suradnji visokoškolskih institucija predvidio je, između ostalog, zajedničku organizaciju simpozija, konferencija te drugih različitih stručnih skupova. Osobito važnim zajedničkim zadatkom dekani Drezgić i Horvat ističu mogućnost suradnje u projektima koji će biti predstavljeni, s ciljem financiranja Europske komisije ili drugih nacionalnih organizacija. Suradnja će biti moguća i u organizaciji, izvođenju i razvoju doktorskih studija.  

 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS