Studenti Effectus veleučilišta osvojili treće mjesto na LegalHack Hackatonu

Studenti Effectus veleučilišta, Luka Novak i Maja Rijetković  osvojili su 27. travnja u Zagrebačkom inovacijskom centru, ZICER, treće mjesto, na timskom natjecanju LegalHack Hacktaon.

 

Natjecanje na temu „Kako regulirati poslovanje kripto valutama u Hrvatskoj?”, koje je organizirala Udruga Meritokrat  s Pravnog fakulteta u Zagrebu, jedinstveno je studentsko timsko natjecanje koje spaja pravna, ekonomska i tehnološka znanja. Projektni zadatak za šest prijavljenih timova bio je predstaviti rješenje regulatornog okvira za kripto valute koji, s jedne strane štiti potrošače, a s druge potiče inovacije i širi poslovanje kripto valutama. 

 

Prezentaciju s naslovom „Pravni okvir za regulaciju kriptovaluta“, koju je održao Luka Novak, a u čijoj su mu pripremi pomogli savjetnici: Laura Vučković, Pavle Slaviček i Nina Prekali,  deveteročlani žiri ocijenio je najboljom. Ipak, zbog jedinstvenih kriterija, prema kojima je u konačnu ocjenu ulazila kvaliteta pismenog i usmenog dijela sadržaja, žiri je studentima Effectus veleučilišta dodijelio treće mjesto.     

 

Natjecanje, na kojem su prvo mjesto osvojili studenti Pravnog fakulteta u Osijeku, a drugo studenti Pravnog fakulteta u Zagrebu, bila je izvrsna prilika za sticanje dubljeg uvida u pravne propise koji reguliraju njihovu struku, ali i da kao budući stručnjaci daju svoj glas raspravi o tome koliko široko je potrebno regulirati inovacije, čulo se na natjecanju.

 

Čestitamo svima nagrađenima, a osobito našim studentima na fantastičnom uspjehu i želimo im još puno kompetitivnih situacija, u kojima imaju priliku pomicati vlastite granice.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS