Studenti Effectusa na Foreo Intern–vention

Vodeća svjetska beauty-tech kompanija sa sjedištem u glavnom gradu Švedske 22. je svibnja organizirala Studentski dan, s nazivom FOREO Intern-vention u svom zagrebačkom uredu. Događaj je bio savršena prilika za upoznati tvrtku i otkriti mogućnosti razvoja karijere, a odazvalo mu se tridesetak studenata, s različitih zagrebačkih fakulteta.

Intern-ventionu su se, u ime Effectusa, odazvali Anamarija Mihalj, 2. godina MBA – Menadžment ljudskih potencijala i znanja, Laura Vučković,  3. godina FIPP, Martina Futivić, 2. godina FIPP,  Marija Magdalena Ramadža Zatko, 1. godina FIPP te Filip Radeljak, 3. godina FIPP.
Naše su kolege iz prve ruke saznali kako je raditi za multinacionalnu kompaniju, upoznali su timove marketinga, PR-a, trgovinskog marketinga, prodaje, CRM-a, HR-a, financija, prava, logistike, upravljanja proizvodima i još mnogo toga.

 

Vjerujemo da će uskoro dobiti priliku stjecati znanja i iskustva od ekspertnih timova Forea.  

 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS