Studenti EFFECTUSA posjetili Sabor Republike Hrvatske

19.01.2017.

Studenti 1. godine stručnog studija Financije i pravo, pod vodstvom prodekana za nastavu Jelene Uzelac posjetili su Sabor Republike Hrvatske.

Za studente je u Saboru održano prigodno predavanje o povijesti parlamentarizma i Sabora, a nakon predavanja studenti su sa galerije imali mogućnost poslušati izlaganja saborskih zastupnika na sjednici.

Potom je u dvorani Josipa Šokčevića održano druženje studenata i saborskih zastupnika na kojem su studenti imali priliku porazgovarati sa saborskim zastupnicima prof. dr. sc. Ivanom Lovrinovićem, Mirom Buljem, Ivicom Mišićem te Tomislavom Žagarom.

Studenti su bili zadovoljni viđenim, a nadaju se i ponovnom posjetu.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS