Studenti s veseljem dočekali prvi tjedan nastave – vratili smo se na kontaktnu (fizičku) nastavu

Počela je nova akademska godina, a hodnici Effectusa su ponovno puni! 🙂

Jedva dočekani prvi tjedan kontaktne nastave u novoj akademskoj godini je na Effectusu protekao s uzbuđenjem i osmijesima na licu (koliko se uspiju vidjeti pod maskama 😀 ).

Dvorane su opremljene novim namještajem kako bi se osiguralo maksimalno poštivanje svih mjera zaštite od zaraze, nastavnici su spremni za nove izazove, a studenti sretni što su se koliko-toliko vratili uobičajenom modelu nastave.

Puni elana stremimo visinama 😉

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS