Studentice, prijavite se na natječaj Kodira i osvojite program mentorstva

Šest tjedana s timom Studenac Digitala 

 

  • Imaš li osnovno znanje iz područja prediktivne analitike i nekog od programskih jezika prijavi se od 8. do 15. ožujka 2023.

 

Uoči Međunarodnog dana žena vodeći hrvatski maloprodajni lanac Studenac je pokrenuo projekt Kodira<ONA>, u želji da podrži osnaživanje žena u području digitalne tehnologije i analitike podataka  te s njima podijeli znanje i iskustvo, ali i nagradi njihovu izvrsnost.

Kodira<ONA> je projekt koji se sastoji od natječajnog zadatka iz područja prediktivne analitike, a na koji se mogu prijaviti sve studentice s područja Hrvatske koje posjeduju osnovno znanje iz područja prediktivne analitike te znaju neki od programskih jezika.  Natjecateljica koja pokaže svoje znanje i inovativnost u pristupu te precizno riješi natječajni zadatak, osvojit će program mentorstva u Studencu s timom Studenac Digitala sa sjedištem u Zagrebu, u trajanju do šest tjedana.

U natječajnom zadatku moguće je sudjelovati isključivo pojedinačno, a prijave su otvorene od 8. do 15. ožujka 2023.

Više informacija o samom projektu, zadatku i načinu prijave možete pronaći na poveznici – www.studenac.hr/kodiraona/ .

Sretno svima

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS