Studentima Effectusa omogućena prohodnost na sveučilišni doktorski studij u Mostaru

U nizu suradnji s obrazovnim ustanovama, Effectus je ovaj put zaključio i još jednu – međunarodnu. Riječ je o Sporazumu o suradnji s mostarskim Univerzitetom modernih znanosti – CKM.

Sporazum su Effectus i Univerzitet sklopili radi stručne, znanstvene, nastavne i svake druge moguće obrazovne suradnje. Kao zajednički cilj, rektor Univerziteta prof. dr. Marko Matić i dekan Effectusa dr.sc. Mira Lenardić, usuglasili su poticanje i formalizaciju akademske suradnje, stručnog i znanstveno-istraživačkog rada, poboljšanje studentskog standarda te promicanje visokoškolskog obrazovanja.

Potrebno je naglasiti i činjenicu kako ova suradnja po novom omogućuje prohodnost studentima Effectusa na sveučilišni doktorski studij na području Poslovne ekonomije i Prava i sigurnosti u Mostaru. Položeni predmeti na Effectusu i Univerzitetu međusobno će se priznavati za studente, što podrazumijeva priznavanje ostavarenih ECTS bodova.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS