Studentski Zbor EFFECTUS-a uspješno proveo projekt – Srednje škole

Studentski Zbor EFFECTUS -a već dugi niz godina aktivno radi na prezentaciji Studija financija i prava, jedinog takvog interdisciplinarnog studija u Hrvatskoj.

Podsjetimo, projekt «Srednje škole» pokreno je dekan EFFECTUS-a dr. sc. Mira Lenardić s ciljem što boljeg upoznavanja maturanata srednjih škola s mogućnostima, sustavom i načinom obrazovanja, te prilikama koje studij pruža po završetku.

Ovim projektom obilaska srednjih škola diljem Hrvatske i BiH poslali smo jasnu poruku svim mladima, koji završavaju srednjoškolsko obrazovanje, da mogu nastaviti svoje visoko školovanje na Effectus studiju financija i prava, budući da imamo jedinstven integralni studij koji svojim studentima osigurava takva znanja i vještine koja im otvaraju vrata bržeg zaposlenja.

Zadovoljstvo nam je objaviti da je Studentski Zbor uspješno proveo projekt i upoznao maturante diljem Hrvatske s našim studijem Financija i prava te MBA smjerovima. Projekt je obuhvaćao 96 škola koje su ugostile naše predstavnike Studentskog Zbora i na taj način omogućile svojim maturantima da saznaju sve o studiju financija i prava.

Zahvaljujem se svim svojim kolegama koji su sudjelovali u projektu te ga na odgovoran i profesionalan način odradili. Izuzetno sam zadovoljan svime što je napravljeno, sakupili smo vrijedna iskustva i dogovorili neke nove suradnje, a u budućnosti ćemo nastojati postići još i više. – Domagoj Poljak, nositelj projekta i studentski pravobranitelj.

Prezentatorski tim Effectusa sastojao se od studenata svih godina što je dalo dodatnu vrijednost samom projektu jer su maturanti imali informacije iz prve ruke. Interpersonalan način predstavljanja je jedan od najboljih načina prezentiranja studija, što su nam potvrdili i iz samih škola. Sljedeće akademske godine Studentski Zbor planira nastaviti s projektom, a osim u srednjim školama, studij će se predstavljati i na većim manifestacijama.

rojekt srednjih škola je zamišljen da maturantima približi naš studij, što je u konačnici i ispunjeno. Maturanti se interesiraju i zanimaju za naš studij putem mailova i društvenih mreža. Rado nose naše majice i uvijek se traži reklamni artikl više. Sjajna je stvar što to rade sadašnji studenti – naši studenti ambasadori, jer prenose dašak atmosfere našeg studija u brojne srednje škole i razrede.

Jure Vučenović, zamjenik predsjednika Studentskog zbora Effectusa

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS