Studiraj u Zagrebu i Rijeci – poslijediplomski studij „Menadžment u javnom sektoru“

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci, partnerska institucija Effectus veleučilišta, otvorio je natječaj za upis studenata na specijalistički poslijediplomski studij „Menadžment u javnom sektoru“. Studij je otvoren za sve diplomante, a studentima omogućuje interdisciplinarnu perspektivu na brojne djelatnosti, u okviru javnog sektora.

Studijski je program namijenjen različitim strukama, ali i zaposlenicima različitih poslovnih subjekata, od tijela državne uprave, lokalne samouprave, javnih i komunalnih poduzeća, ali i privatnih poduzeća. Prilagođen je suvremenim potrebama institucija i poslovnih subjekata te će sve aktivnosti biti podređene rješavanju praktičnih problema u praksi, kroz ispitne zadatke, seminare i završne radove.

Studij će se izvoditi u Zagrebu u prostorijama Državne škole za javnu upravu, u Rijeci na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci te na lokacijama partnerskih institucija i poslovnih subjekata.

Alumni EFFECTUS-a (završen diplomski stručni studij) mogu upisati studij uz eventualno polaganje određenog broja razlikovnih ispita, a za više informacija potrebno je javiti se referadi Ekonomskog fakulteta u Rijeci.

Natječaj je produžen do 1. srpnja 2023., upisi će se održati sredinom srpnja, a nastava počinje početkom rujna. Više informacija možete pronaći na službenim stranicama.  

Informacije o studiju dostupne su i na video linku: http://bitly.ws/BiQX

 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS