Subvencija od 60 eura za studente koji ne osiguraju smještaj u studentskom domu

S idućom akademskom godinom rastu subvencije studentima, s dosadašnjih 26,4 eura na 60 eura mjesečno. Ova mjera vrijedi za sve studente koji nisu uspjeli osigurati smještaj u nekim od studentskih domova, već borave u privatnom smještaju. Pravo na subvenciju troškova imaju svi studenti koji studiraju u redovnom statusu.

Uz povećani iznos subvencije povećava se i broj studenata koji će dobiti mjesečnu subvenciju troškova privatnog smještaja. Tako će od iduće akademske godine subvenciju dobivati 2538 studenata, od čega 1275 u Zagrebu.

Studenti će pravo na subvenciju ostvarivati putem prijave na natječaj Studentskoga centra ili visokoga učilišta, na temelju Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava studenata u redovitom statusu na subvencionirano stanovanje.

Saznaj više na linku Odluka-o-iznosu-subvencija-i-kvoti-za-subvencionirano-stanovanje-u-akademskoj-godini-2023-2024-003.pdf i prijavi se.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS