Suradnja između EFFECTUS-a i HANFA-e

Zagreb, 15.lipnja 2016. EFFECTUS i Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga (HANFA) danas su potpisali sporazum o poslovnoj suradnji, kojim su utvrđeni međusobni odnosi ovih dviju institucija s ciljem daljnjeg međusobnog povezivanja i suradnje na projektima u kojima sudjeluju studenti i zaposlenici Effectusa te zaposlenici HANFA-e.

Sporazum o suradnji podrazumijeva mogućnost uključivanja stručnjaka HANFA-e kao gostujućih predavača u izvođenju nastave, seminara i vježbi u okviru studijskog programa Effectusa, sudjelovanje u programima seminara, savjetovanja, predavanja u organizaciji Effectusa, provedbe stručne prakse studenata EFFECTUS-a, kao i organiziranja debata studenata pod mentoriranjem stručnjaka obiju institucija.

Sporazum o poslovnoj suradnji potpisali su Jadranka Grubišić, glavna tajnica HANFE i dr.sc. Mira Lenardić, dekan EFFECTUS-a, uz prisustvo tajnika EFFECTUS-a Gorana Trbojevića i Dare Tonai, voditeljice administrativnih i općih poslova HANFA-e.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS