Svečana dodjela Dekanovih nagrada i priznanja

U petak, 17. prosinca 2021. godine održana je Svečana dodjela Dekanovih nagrada i priznanja našim najizvrsnijim studentima kao i svih godina do sada.

Dekan izv.prof.dr.sc. Đuro Horvat ove godine uručio je:

6 Dekanovih nagrada,

6 Dekanovih priznanja,

20 nagrada za izniman uspjeh s obzirom na prosjek ocjena.

Nagradu za najbolju nastavnicu u akademskoj godini 2020/21. zasluženo je osvojila Jelena Uzelac, dok je za izuzetno zalaganje nenastavnog osoblja nagrada uručena Blaženki Deanović.

Dekan je uručio i Povelju zahvalnosti za izniman doprinos razvoju EFFECTUS-a predsjedniku Upravnog vijeća izv.prof.dr.sc. Robertu Kopalu.

Iskrene čestitke svim dobitnicima i želimo im puno uspjeha u daljnjem studiranju, radu i napretku!

Svečanost ovogodišnje dodjele Dekanovih nagrada i priznanja svojom hrabrošću i nasmijanošću, ali i velikim talentom upotpunili su članovi Europskog art centra Jastrebarsko zajedno sa predsjednicom Renatom Novoselec. Djeluju unutar projekta „Violina za sve!“, a radi se o gluhoj i nagluhoj djeci koja su sa uspjehom izvela dvije skladbe „Oda radosti“ i „U to vrijeme godišta“.

EFFECTUS se rado odazvao njihovoj zamolbi za donaciju, a više o projektu i pružanju podrške te donacijama možete pogledati na linku – https://violinmusic4all.com/.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS