SVEČANO OTVORENJE NOVE AKADEMSKE GODINE

„UTJECAJ UVOĐENJA EURA NA OSOBNE I POSLOVNE FINANCIJE“

Dok u Europi traje geopolitički sukob, Hrvatska se u nalazi na povijesnoj prekratnici promjenom
valute.

Što će nam donijeti ulazak Hrvatske u Eurozonu? Znate li koji su interesi Hrvatske za pridruživanjem zajedničkoj valuti 19 država članica Europske Unije i kakvi su globalni financijski i monetarni trendovi u svijetu?

Kakva nas Eurozona očekuje i kakve će biti dugoročne i kratkoročne posljedice uvođenja Eura za hrvatske poduzetnike, stanovništvo i državu saznajte od najvećih ekonomskih stručnjaka, prof.dr.sc. Borisa Vujčića, guvernera HNB-a i dr.sc. Zvonimira Savića, savjetnika predsjednika vlade RH. Cijelo predavanje moderira cijenjeni ekonomski stručnjak dr.sc. Mladen Vedriš. U doba svjetske krize pitanje tečaja i rasta cijena nikada nije bio aktualnije. Vidimo se na svečanom otvaranju EFFECTUS-ove akademske godine u ponedjeljak 03.10.2022. u 11,30 h.

*Radi ograničenog broja mjesta, obvezan je dolazak 30 minuta ranije. Svečano otvaranje akademske godine održati će se u dvorani Kornati i Brijuni u ponedjeljak 03.10. u 11h.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS