Novosti

SVEČANO OTVORENJE NOVE AKADEMSKE GODINE

„UTJECAJ UVOĐENJA EURA NA OSOBNE I POSLOVNE FINANCIJE“

Dok u Europi traje geopolitički sukob, Hrvatska se u nalazi na povijesnoj prekratnici promjenom
valute.

Što će nam donijeti ulazak Hrvatske u Eurozonu? Znate li koji su interesi Hrvatske za pridruživanjem zajedničkoj valuti 19 država članica Europske Unije i kakvi su globalni financijski i monetarni trendovi u svijetu?

Kakva nas Eurozona očekuje i kakve će biti dugoročne i kratkoročne posljedice uvođenja Eura za hrvatske poduzetnike, stanovništvo i državu saznajte od najvećih ekonomskih stručnjaka, prof.dr.sc. Borisa Vujčića, guvernera HNB-a i dr.sc. Zvonimira Savića, savjetnika predsjednika vlade RH. Cijelo predavanje moderira cijenjeni ekonomski stručnjak dr.sc. Mladen Vedriš. U doba svjetske krize pitanje tečaja i rasta cijena nikada nije bio aktualnije. Vidimo se na svečanom otvaranju EFFECTUS-ove akademske godine u ponedjeljak 03.10.2022. u 11,30 h.

*Radi ograničenog broja mjesta, obvezan je dolazak 30 minuta ranije. Svečano otvaranje akademske godine održati će se u dvorani Kornati i Brijuni u ponedjeljak 03.10. u 11h.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija

    Ispunjavanjem ovog formulara dajem suglasnost za korištenje mojih osobnih podataka u svrhu direktne komunikacije i zaprimanja informacija o djelovanju Effectus učilišta te izjavljujem da sam upoznat sa sadržajem Izjave o zaštiti osobnih podataka

    PRATI NAS