Terenska nastava – Ministarstvo pravosuđa

I u ovoj akademskoj godini nastavlja se uspješan niz održavanja terenske nastave za studente EFFECTUSA. Jučer, 03. studenoga, za studente 2. i 3. godine stručnog studija Financije i pravo, pod vodstvom profesorice Uzelac i asistentice Deanović, održana je terenska nastava u Ministarstvu pravosuđa Republike Hrvatske. Studente je sa suradnicima u Ministarstvu primila pomoćnica Ministra pravosuđa gospođa Renata Duka. Održano predavanje pružilo je studentima EFFECTUSA pregršt novih saznanja o djelokrugu i ustrojstvu Ministarstva pravosuđa, a osobito o aktivnostima Uprave za građansko, trgovačko i upravno pravo. Predavanje je bilo interaktivno pa su studenti imali priliku diskutirati s predstavnicima Ministarstva i na taj način aktivno sudjelovati u kreiranju predavanja.

EFFECTUSOVCI se još jednom zahvaljuju domaćinima u Ministarstvu pravosuđa i vesele se novim terenskim nastavama koje slijede.

Galeriju slika pogledajte ovdje.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS