Terenska nastava na Općinskom građanskom sudu

U ponedjeljak 21. 03. studentice i studenti Effectusa zamijenili su studijske dvorane sudnicama Općinskog građanskog suda u Zagrebu.

Terenska nastava na Sudu već se tradicionalno svake godine organizira u okviru predmeta Obvezno pravo. Na terenskoj nastavi studenti su imali priliku primijeniti stečena znanja te vidjeti primjenu prava u praksi.

Stara latinska izreka kaže: „Iura novit curia“  („Sud poznaje pravo“) pa zasigurno za naše studente nema boljeg mjesta za dodatnu motivaciju i učenje.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS