Tim Effectus veleučilišta predstavio učenicima Srednje škole Krapina studijske programe

Studiraj s nama

 

 

Posljednjeg dana, najkraćeg mjeseca u godini tim Effectus veleučilišta sudjelovao je na tradicionalnim Danima karijere, koje za svoje učenike organizirala Srednja škola Krapina. U programu predstavljanja sudjelovalo je više desetaka visokih učilišta s područja Zagreba, Krapine i Varaždina.

 

Oko 150 maturanata Srednje škole Krapina imalo je tako priliku saznati više o studijskim programima Effectus veleučilišta od profesorice Jelene Uzelac i studenta Filipa Radeljaka, koji su tom prigodom održali prezentaciju. Robert Krajinović, Klara Dumbović i Marija Magdalena Ramadža Zatko učenicima su pak nastojali približiti informacije o studentskom životu, ali i znanjima te vještinama koje se stječu završetkom studija.

 

Prilike i mogućnosti studiranja na Effectus veleučilištu isti je Tim već predstavio maturantima srednjih škola Zagreba, Koprivnice, Gline i  Karlovca.

 

„Učenike koji su posjetili naš štand i s kojima smo razgovarali, najviše su interesirali obrazovni sadržaji našeg studijskog programa, ali i dinamika održavanja ispita, kazala je po završetku predstavljanja voditeljica Effectusova tima, prof. Jelena Uzelac. „Isto tako, maturanti su iskazali značajan interes za mogućnostima zaposlenja, ali i planiranim nenastavnim aktivnostima –  putovanjima, druženjima….svemu onome što studentski život čini najljepšim životnim razdobljem, zaključila je profesorica Uzelac.

 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS