Tjedan psihologije na EFFECTUS-u uz Borisa Blažinića

Ovaj tjedan obilježava se 15.tjedan psihologije u Hrvatskoj. Koliko je emocionalna inteligencija bitna za sve nas saznali smo na predavanju Borisa Blažinića. Profesor Blažinić je za članove kluba Alumni EFFECTUS održao predavanje na temu „Razvoj emocionalne inteligencije – tajna blaga zakopane osobnosti i skrivenih potencijala“.

Alumni su aktivno sudjelovali na predavanju postavljajući pitanja i sudjelujući u diskusiji sa zaključkom da je bilo vrlo interesantno, korisno i nadasve zabavno. Nakon predavanja članovi Alumni kluba produžili su diskusiju i druženje u opuštenom izdanju. Ovim putem posebno zahvaljujemo profesoru Blažiniću na odličnom otvaranju novog druženja Alumni kluba i svim članovima koji su odvojili vrijeme napredak i razvijanje kluba.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS