TOČNO U PODNE!

U mjesecu rujnu – mjesecu kada se donose ključne odluke koje mogu preokrenuti život i karijeru, na EFFECTUS-u se provode dani „TOČNO JE PODNE!“.

Svaki dan od 01. do 30. rujna točno u 12:00 sati u prostorijama EFFECTUS-a vas očekuje Savjetnik za upise koji će vas upoznati sa svim ključnim informacijama, nastavnicima i službama, kao i o načinu studiranja i izvannastavnim aktivnostima koje se održavaju na našem učilištu.

Upoznat ćete studente EFFECTUS-a koji će vam iz prve ruke objasniti sve o pohađanju nastave i polaganju ispita, kao i ERASMUS koordinatora s kojim ćete moći razmijeniti informacije o studiranju u stranima državama (Španjolska, Italija, Portugal i dr.).

Jeste li prijelaznik s drugog fakulteta?

Želite li studirati uz svoj redovan posao?

Svoje obrazovanje želite provesti kao redovan student uz sva prava (x-ica, zdravstveno i dopunsko osiguranje, stanovanje u studentskom domu)?

Na danu „TOČNO U PODNE!“ moći ćete upoznati osobe iz svake prethodno navedene kategorije. Svi posjetitelji ostvarit će pravo na RUJANSKI POPUST na školarinu bez obzira na odabrani model plaćanja (jednokratno ili rate).

Najava nije potrebna – samo se pojavite na EFFECTUS-u, Kennedyjev trg 2 – TOČNO U PODNE!
Vidimo se!

 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS