Novosti

TOČNO U PODNE!

U mjesecu rujnu – mjesecu kada se donose ključne odluke koje mogu preokrenuti život i karijeru, na EFFECTUS-u se provode dani „TOČNO JE PODNE!“.

Svaki dan od 01. do 30. rujna točno u 12:00 sati u prostorijama EFFECTUS-a vas očekuje Savjetnik za upise koji će vas upoznati sa svim ključnim informacijama, nastavnicima i službama, kao i o načinu studiranja i izvannastavnim aktivnostima koje se održavaju na našem učilištu.

Upoznat ćete studente EFFECTUS-a koji će vam iz prve ruke objasniti sve o pohađanju nastave i polaganju ispita, kao i ERASMUS koordinatora s kojim ćete moći razmijeniti informacije o studiranju u stranima državama (Španjolska, Italija, Portugal i dr.).

Jeste li prijelaznik s drugog fakulteta?

Želite li studirati uz svoj redovan posao?

Svoje obrazovanje želite provesti kao redovan student uz sva prava (x-ica, zdravstveno i dopunsko osiguranje, stanovanje u studentskom domu)?

Na danu „TOČNO U PODNE!“ moći ćete upoznati osobe iz svake prethodno navedene kategorije. Svi posjetitelji ostvarit će pravo na RUJANSKI POPUST na školarinu bez obzira na odabrani model plaćanja (jednokratno ili rate).

Najava nije potrebna – samo se pojavite na EFFECTUS-u, Kennedyjev trg 2 – TOČNO U PODNE!
Vidimo se!

 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija

    Ispunjavanjem ovog formulara dajem suglasnost za korištenje mojih osobnih podataka u svrhu direktne komunikacije i zaprimanja informacija o djelovanju Effectus učilišta te izjavljujem da sam upoznat sa sadržajem Izjave o zaštiti osobnih podataka

    PRATI NAS