Ususret novom semestru i novim uspjesima

„Uoči novog, 14 tjednog ljetnog semestra zadovoljstvo mi je podijeliti s vama rezultate ocjenjivanja predavača u prošlom, zimskom semestru“, kazao je izv.prof.dr.sc. Đuro Horvat, dekan Effectus veleučilišta, na jučerašnjem zajedničkom sastanku predavača i vodstva Veleučilišta. „Prosječna ocjena kojom su studenti ocijenili zalaganja i rad profesora je 4,64. Rezultat je to kojim itekako možemo biti zadovoljni i koji nas potiče na još bolje rezultate, zaključio je dekan Đuro Horvat.

Ivana Radman Livaja, mag.oec., glavna tajnica Veleučilišta okupljenim je predavačima predstavila ključne promjene novog Zakona o visokom obrazovanju i znanstvenoj djelatnosti, koji je u primjeni od 22. listopada 2022., dok je prodekan za nastavu doc.dr.sc. Aljoša Šestanović izvijestio o ključnim odredbama Zakona o osiguravanju kvalitete u visokom obrazovanju i znanosti, najavivši pritom reakreditaciju Veleučilišta za narednu godinu „Pred svima nama je zadatak, koji nema alternativu – ustrajati na putu kvalitete obrazovnog procesa i transfera meritornog znanja“, kazao je prodekan za nastavu.

Učenje i poučavanje su kreativni procesi, čiji su rezultati nisu vidljivi odmah. Naši studenti iz godine u godinu sazrijevaju i na tom su im putu profesori i mentori ključni partneri, čulo se, između ostalog, na jučerašnjem zajedničkom sastanku predavača i vodstva Veleučilišta.

Članovi Vijeća Veleučilišta odlučili su da:

  • nastava počinje u ponedjeljak, 20. veljače 2023.
  • dekanski ispitni rok zakazan je za 24. ožujka 2023.
  • međuispit planiran je od 17. travnja 2023.
  • međuispit planiran je od 6. lipnja 2023.
  • Ljetni ispitni rokovi su od do 30. lipnja 2023.

 

Svih 25 predavača i vodstvo Veleučilišta čeka vas od ponedjeljka, na starom mjestu i poručuje:

Neka nam je svima sretan i uspješan novi semestar

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS