Valentin Safy za Studentski.hr

Je li je poduzetništvo put za tebe?

 

Koliko su mladi svjesni važnosti financijske pismenosti? Kako kvalitetno upravljati osobnim financijama? Kako će aktualne društvene promjene utjecati na financijsku stabilnost? Kakva je poduzetnička klima među mladima? Što je sve potrebno za ostvarenje poslovne ideje?.

 

U sklopu suradnje udruge EFFECTUS udruge mladih i Studentski.hr,  na drugom snimanju serijala o financijskoj pismenosti gost Valentin Safy student stručnog diplomskog studija Poslovno upravljanje – MBA odgovarao je na „škakljiva“ pitanja  u zanimljivom podcastu o financijskoj pismenosti s temom poduzetništva. Valentin Safy gradi karijeru kao Project Manager u realnom sektoru, a kako se snašao na „vrućem“ trosjedu pogledajte na linku:

https://studentski.hr/studenti/financije/video-je-li-poduzetnistvo-put-za-tebe 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS