Veleposlanik Ilan Mor održao zanimljivo predavanje studentima Effectusa

U četvrtak 6. svibnja, gostujuće predavanje za nastavnike i studente Effectusa održao je Izraelski veleposlanik Nj. E. Ilan Mor.

Teme koje je obradio s Effectusovcima bile su povezane s trenutnom pandemijskom situacijom. Objasnio je kako je država Izrael uspjela postići zadovoljavajuću razinu procijepljenosti stanovništva. Kao ključan razlog naveo je izvrsnu organizaciju te napredan zdravstveni sustav.

Kazao je kako RH ima prednosti u odnosu na Izrael jer posjeduje prirodne resurse. Primjerice, Izrael je morao koristiti inovacije kako bi došao do pitke vode. Suradnju između Izraela i RH najviše vidi u djelatnostima turizma i poljoprivrede.

Veleposlanik Mor je dodao kako Izrael ima izrazito puno startup-ova, što prema njemu korelira sa visokom disciplinom i odgovornošću ljudskih potencijala koju su stekli služeći obvezni vojni rok te im to pomaže uspjeti u poslovnom okruženju.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS