Novosti

Veleposlanik Ilan Mor održao zanimljivo predavanje studentima Effectusa

U četvrtak 6. svibnja, gostujuće predavanje za nastavnike i studente Effectusa održao je Izraelski veleposlanik Nj. E. Ilan Mor.

Teme koje je obradio s Effectusovcima bile su povezane s trenutnom pandemijskom situacijom. Objasnio je kako je država Izrael uspjela postići zadovoljavajuću razinu procijepljenosti stanovništva. Kao ključan razlog naveo je izvrsnu organizaciju te napredan zdravstveni sustav.

Kazao je kako RH ima prednosti u odnosu na Izrael jer posjeduje prirodne resurse. Primjerice, Izrael je morao koristiti inovacije kako bi došao do pitke vode. Suradnju između Izraela i RH najviše vidi u djelatnostima turizma i poljoprivrede.

Veleposlanik Mor je dodao kako Izrael ima izrazito puno startup-ova, što prema njemu korelira sa visokom disciplinom i odgovornošću ljudskih potencijala koju su stekli služeći obvezni vojni rok te im to pomaže uspjeti u poslovnom okruženju.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Ispunjavanjem ovog formulara dajem suglasnost za korištenje mojih osobnih podataka u svrhu direktne komunikacije i zaprimanja informacija o djelovanju Effectus učilišta te izjavljujem da sam upoznat sa sadržajem Izjave o zaštiti osobnih podataka

    PRATI NAS