Veliki intervju dekana izv.prof.dr.sc. Đure Horvata

U novom broju Globusa izašao je intervju s našim dekanom, izv.prof.dr.sc. Đurom Horvatom.

U opsežnom razgovoru dekan govori o novom Zakonu o visokom obrazovanju i znanstvenoj djelatnosti, zanimanjima budućnosti kao i o prilagođavanju EFFECTUS-a trendovima.

Govoreći o važnosti prilagodbe tržištu rada, dekan ističe:

„Stručni studiji osposobljavaju stručnjake za brzu prilagodbu svijetu rada te stjecanje kompetentnosti za ostvarivanje radnih zadaća i time ostvarenje organizacijskih ciljeva. To u konačnici rezultira povećanjem konkurentnosti i poduzeća i cijelog nacionalnog gospodarstva. Težimo k izvrsnosti, i to je jedna od soboina koje nastojimo razvijati kod studenata jer izvrsnost nije važna samo u poslovanju, nego u svim segmentima života. Na Effectusu smo duboko svjesni te činjenice i zbog toga stalno tragamo za novim rješenjima i dokazanim stručnjacima kako bismo unaprijedili nastavni proces, ali i uvjete u kojima se odvijaju.“

Cijeli intervju pročitajte u nastavku:

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS