Veliki uspjeh našeg nastavnika – Vedran Ceranić imenovan Prodekanom i stekao titulu doktora znanosti

Effectusov nastavnik Vedran Ceranić ovih dana itekako ima razloga za slavlje. Turbulentno razdoblje u njegovom životu obilježavaju 2 velika uspjeha koja je postigao:

27. rujna 2019. godine naš nastavnik stekao je titulu doktora znanosti;

01. listopada 2019. godine imenovan je za Prodekana za međunarodnu i poslovnu suradnju na Effectusu.

Vedran Ceranić dužnost nastavnika obnaša od 2014. godine te smo vrlo ponosni na njegov rad, uspjeh i napredak u karijeri. 

Dr.sc. Vedran Ceranić doktorirao je na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Ljubljani na modulu ustavno pravo s temom disertacije “The Role of the European Court of Human Rights in Construction of Particular Constitutional Law, mentor prof.dr. Saša Zagorc. 

Iskrene čestitke našem nastavniku!

 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS