Voditelj/ica usklađenosti poslovanja – Compliance – novi program Effectus Poslovnog učilišta

U utorak, 25. listopada 2022. godine na EFFECTUS Poslovnom učilištu započela je izvedba novog programa Voditelji/ica usklađenosti poslovanja – Compliance.

 

Program je namijenjen svim zainteresiranim koji u okviru svog radnog mjesta ili položaja u gospodarskom subjektu imaju dužnost osiguravanja kontinuirane usklađenosti poslovanja sa zakonskim i drugim normama (GDPR, Zakon o sprečavanju pranja novca i financiranja terorizma, Zakon o zaštiti prijavitelja nepravilnosti itd.).

 

Ravnatelj izv.prof.dr.sc. Đuro Horvat obratio se polaznicima pogodnim govorom istaknuvši važnost kontinuiranog učenja i usavršavanja, ali i prepoznavanja važnosti tema koje ovaj program pruža. Posebno se zahvalio polaznicima koji su alumni EFFECTUS visokog učilšta, ali i novim polaznicima koji su po prvi puta ukazali povjerenje EFFECTUS-u.

 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS