WELCOMING WEEK!

Ovaj semestar nam je na EFFECTUS stiglo čak 5 inozemnih studenata! Stigle su nam dvije djevojke, Irene i Marta i tri mladića, Davide, Luca i Alvaro, te svi dolaze ili iz Italije ili iz Španjolske.

Povodom najvećeg broja dolaska inozemnih ERASMUS studentata, Centar za međunarodnu suradnju organizirao je „Welcoming week“ tj. tjedan doborodošlice za inozemne studente u kojem su sudjelovali najbolji i najmotiviraniji EFFECTUS-ovi studenti! U tjednu dobrodošlice organizirana su tri predavanja i radionice, edukativne igre i prezentacije najveće studentske udruge ESN Zagreb i to sve, na engleskom jeziku ! Kako bi se inozemni studenti što prije snašli organizirano je predavanje na temu Republike Hrvatske, hrvatske kulture i hrvatskih običaja a kao kraj cijelog tjedna, održan je ERASMUS dan, dan kojeg slavi još 67 zemalja svijeta!

Organizacijom „Welcoming week-a“ EFFECTUS je pružio mogućnost svim studentima sudjelovati u ERASMUS programu i osjetiti duh internacionalizacije i europeizacije bez da odu od kuće. Naši i ERASMUS studenti su se kroz ovaj projekt još bolje upoznali i još bolje povezali s inozemnim studentima te su kroz sudjelovanje programa „Study Buddy“ započela, nova, lijepa prijateljstva. Nadamo se da ćemo i slijedeći semestar ugostiti jednak broj inozemnih studenata te Vas do slijedećeg „Welcoming week-a“ srdačno pozdravljamo!

 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS