Zagrebačka banka i EFFECTUS potpisali sporazum o poslovnoj suradnji

U nizu sporazuma koje EFECTUS – studij financija i prava potpisuje sa svojim partnerima kako bi studentima omogućilo stručnu praksu na tržištu rada u Hrvatskoj, prošli tjedan EFECTUS je potpisao sporazum s posebno važnim partnerom – Zagrebačkom bankom.

Sporazum, prema kojem će oba partnera imati mogućnost suradnje – sa studentima i zaposlenicima, u ime Zagrebačke banke potpisala je Biljana Ljuban, direktorica Upravljanja ljudskim resursima.

Slijedom Sporazuma koji studentima omogućuje praksu u vodećoj banci u Hrvatskoj, stručnjacima Zagrebačke banke pruža se mogućnost uključivanja u nastavku Effectusa kao gostujućih predvača u sklopu studijskog programa i izvedbenog plana Učilišta.

Sporazum između visokoškolske ustanove i Zagrebačke banke koji omogućuje povezivanje teorije i prakse, dodatni je korak prema izvrsnosti, kako institucija tako i studenata, ujedno mogućih budućih zaposlenika institucija u kojima stječu praktična znanja.

Podsjetimo, Effectus je jedini interdisciplinarni studij financija i prava u Hrvatskoj te je stoga suradnja s bankama iznimno važna za praktično obrazovanje studenata.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS