Započele besplatne pripreme za državnu maturu

  • Polaznici priprema za državnu maturu ostvaruju i 10 popusta na školarinu, upišu li studij Financije i poslovno pravo

 

 

U subotu 18. veljače 2023. na Effectus veleučilištu su započele besplatne pripreme za državnu maturu, za sve ključne predmete: hrvatski jezik, matematiku, engleski jezik te politiku i gospodarstvo. Kao dio društveno odgovornog projekta Pripreme za državnu maturu, Effectus veleučilište bilježi prijave čak 350 maturanata.

Podsjetimo, program priprema za državnu maturu organizira se za:

HRVATSKI JEZIK – jedinstvena razina (20h)

MATEMATIKA – A razina (20h)

MATEMATIKA – B razina (20h)

ENGLESKI JEZIK – A razina (20h)

ENGLESKI JEZIK – B razina (20h)

POLITIKA I GOSPODARSTVO (10h)

 

Nastava će se održati tijekom 10 subota (iznimno za predmet Politika i gospodarstvo nastava će održati tijekom dvije subote) u jutarnjem terminu, u Zagrebu na lokaciji EFFECTUS-a – Kennedyjev trg 2.

 

Polaznicima priprema za državnu maturu, Effectus veleučilište će omogućiti i dodatne individualne pripreme, u slučaju pristupa ispitima državne mature u jesenskom roku. Probni ispit državne mature planiran je za svibanj 2023. godine, a Effectus veleučilište će za sve maturante, bez obzira gdje pohađaju pripreme, organizirati probni ispit državne mature.

 

Polaznici priprema za državnu maturu ostvaruju 10 popusta na školarinu, upišu li studij Financije i poslovno pravo.

 

Sretno svima

 

 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS