Želim posao, dobit ću posao!

U sklopu aktivnosti Centra karijera za studente EFFECTUS-a održana je radionica pod nazivom „Želim posao, dobit ću posao“.

Radionicu je održala predsjednica Alumnija EFFECTUS-a Sara Madjer koja trenutno obnaša funkciju Senior People & Culture Generalist u Q agency. Cilj radionice bio je olakšati studentima ulazak u poslovni svijet, a naša Sara na zanimljiv način prenijela je studentima iskustva i korisne savjete o pripremanju životopisa, motivacijskog pisma te savjete koje će studenti zasigurno iskoristiti na budućim razgovorima za posao.

Održana radionica samo je jedna u nizu radionica u sklopu Centra karijera, a kojima je glavni cilj razvoj i unapređenje profesionalnog razvoja studenata, povećanje zapošljivosti i konkurentnosti i povezivanje s tržištem rada te olakšana tranzicija s EFFECTUS-a u poslovnu okolinu.

Centar karijera može se pohvaliti uspješnom činjenicom da je čak 98,1% studenata zaposleno nakon završetka studija.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS