Zlatko Dalić, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, gost predavač na Effectus veleučilištu

Kakav je utjecaj motivacije na uspjeh, kolika je snaga uma, a kolika odanosti i zajedništva doznat ćemo u predavanju koga će za studente Effectus veleučilišta održati izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatko Dalić. Predavanje će se održati 13. ožujka u 17.00 sati, u dvoranama Kornati i Brijuni.

Bit će to prigoda za postaviti pitanje, dobiti odgovor i fotografirati se s izbornikom, pod čijim je vodstvom hrvatska nogometna reprezentacija ostvarila povijesne uspjehe.

Dođi i budi dijelom trenutka u kom ćemo saznati što sve možemo postići stremimo li mudrosti, ponosu i zajedništvu.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS