Znanstvena aktivnost EFFECTUS-ovih nastavnika na Odyssey konferenciji

Konferencija “FEB Zagreb 13th International Odyssey Conference on Economics and Business” održala se od 01. – 04. lipnja 2022. godine. na kojoj su nastavnici EFFECTUS-a imali priliku izlagati svoje znanstvene radove te time promovirati znanstvenu aktivnost EFFECTUS-a.

 

Prodekan za nastavu doc.dr.sc. Aljoša Šestanović je u okviru 2. dana konferencije u okviru teme Social interests and sustainability of finances predstavio rad  na temu THE EVALUATION OF FINANCIAL ASPECTS OF THE GOVERNMENT’S SPECIAL LEGAL ENTITIES.

 

Predstojnica Katedre za interdisciplinarne znanosti dr.sc. Natalia Tutek i predstojnik Katedre za ekonomiju i poduzetništvo doc.dr.sc. Zoran Najdanović u suradnji s redovnim profesorom Ekonomskog fakulteta izlagali su na temu Banking and Finance znanstveni članak na temu CUSTOMER SATISFACTION WITH BANKING SERVICES IN BIH.

 

 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS