EFFECTUS PODUZETNIČKI INKUBATOR – EPI i projekt „Lansirajmo ideju!“

U sklopu EFFECTUS-ovog PODUZETNIČKOG INKUBATORA – EPI i projekt „Lansirajmo ideju“, 1. travnja održana je prva u nizu edukativnih radionica. Riječ je o startup edukaciji koja će se realizirati u šest modela. Na jednom mjestu okupili su se studenti s različitih fakulteta koji imaju želje, hrabrosti, inicijative i inspiracije zakoračiti u svijet poduzetništva i poduzetničkog obrazovanja.

Polaznici su pokazali kako mladi posjeduju kreativnost, inovativnost i poduzetnički potencijal. Pri tome su spremni suočiti se s izazovima i pronalaziti nova, originalna i inovativna rješenja te prepoznati pravi trenutak za djelovanje, odnosno kao što je jedan od polaznika istaknuo  „..prilika se ne čeka, prilika se stvara…“ . Profesorica i stručnjakinja Ratka Jurković na svoj zanimljiv, osebujan i zabavan način omogućila je međusobno upoznavanje stvorivši, istodobno, sinergijsku atmosferu.

„Ono što svijet pokreće nisu lokomotive, nego ideje.“, davno je rekao Viktor Igo.  Tako su i studenti polaznici prve radionice koristeći metodologiju Design Sprint  krenuli u avanturu definiranja ideje, njene razrade i razvoja, te razrade njene praktične funkcionalnosti. Temeljni cilj edukacije je upoznavanje s metodologijom odnosno alatima razrade poslovnoga plana i modelima njegove uspješne realizacije. Sljedeća radionica održat će se 8. travnja  i bit će fokusirana na poslovno planiranje i kreativnost.

Na edukaciju se prijavilo  četrdesetak  studenata s različitih sastavnica Sveučilišta u Zagrebu, te veleučilišta i visokih škola: Fakultet strojarstva i brodogradnje, Fakultet političkih znanosti, Filozofski fakultet, Arhitektonski fakultet, Fakultet prometnih znanosti, Edukacijsko – rehabilitacijski fakultet, Fakultet hrvatskih studija, Hrvatsko katoličko sveučilište, Tehničko veleučilište Zagreb i EFFECTUS poduzetnički studiji

Mjesta na startup radionicama ima još malo, stoga se što prije prijavite na mail  EFFECTUS udruge mladih: udrugamladih@effectus.com.hr

Zahvaljujemo se partnerima Hrvatskoj gospodarskoj komori i KentBank d.d., koji su prepoznali  EFFECTUS PODUZETNIČKI INKUBATOR – startup edukaciju „Lansirajmo ideju!“,  te nas podržali u realizaciji projekta.

Više detalja s radionice pogledajte u galeriji slika, a o samom projektu više informacija doznajte na našim društvenim mrežama.

https://effectus.com.hr/pokrenut-epi-effectus-poduzetnicki-inkubator/

 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS