Erasmus+ mobilnost nastavnika

Erasmus+ je program Europske unije koji omogućuje studentima te nastavnicima  mobilnost među partnerskim ustanovama.  U sklopu Erasmusa tijekom lipnja na Visokom učilište Effectus boraviti će nastavnici stranih partnerskih ustanova.

U razdoblju od 6. lipnja do 10. lipnja  gostovati će direktor Karijernog centra dr. Kamil Kowalik sa Visoke škole za bankarstvo i menadžment, Krakow. Tijekom ovog posjeta gospodin Kowalik upoznati će se sa modelom stručne prakse koja se izvodi u sklopu preddiplomskog stručnog studija Financije i pravo te će nam prenijeti vlastita iskustva i ideje.

Prodekan za razvoj Visoke škole za ekonomiju, Katowice gospodin Dariusz Kosiorek u sklopu Erasmus+ staff mobilnosti boraviti će na Effectusu od 20. lipnja do 24. lipnja, a cilj njegovog posjeta jest upoznati se sa poslovnim procesima, organizacijom nastave te promidžbenim aktivnostima koje provodi Effectus.

Zasigurno će mobilnosti u sklopu Erasmus+ programa pridonijeti unapređenju suradnje i poslovnih procesa na međusobnu dobrobit svih visokoobrazovnih institucija uključenih u mobilnosti, a osim toga posjete ovih nastavnika učvrsitit će postojeću akademsku suradnju te otvoriti nove prilike za odlazak naših studenata i nastavnika na njihove ustanove.

 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS