Erasmus+ mobilnost osoblja: posjet dr. Dariusz Kosiorek, Visoka škola za ekonomiju, Katowice, Poljska

U sklopu Erasmus+ mobilnosti osoblja u svrhu usavršavanja na Effectusu je boravio gospodin Dariusz Kosiorek, Prodekan za razvoj Visoke škole za ekonomiju, Katowice, Poljska.

U sklopu petodnevnog posjeta gospodin Kosiorek obišao je većinu odjela na Effectusu, te se upoznao sa procesima rada.

Od 20. do 24. lipnja 2016. imao sam veliko zadovoljstvo i čast u sklopu Erasmus+ mobilnosti osoblja u svrhu usavršavanja posjetiti našu partnersku ustanova EFFECTUS. Tijekom ovih nekoliko dana boravka, što se pokazalo izuzetno plodnim, imao sam priliku steći  uvid o tome kako EFFECTUS djeluje. Tijekom niza zanimljivih susreta s dekanom dr.sc. Mirom Lenardić, te prodekanima dr.sc. Nevenom Vidakovićem i Jelenom Uzelac, dipl.iur. dobio sam priliku iz prve ruke vidjeti mehanizme koji su temeljni čimbenici u visokoj kvaliteti obrazovanja. Posebno priznanje ide akademskom i administrativnom osoblju  koje stvara uvjete koji potiču stjecanje novih  znanja i razvijanja sposobnosti mladih kako bi vještine koje su stekli iskoristili što je moguće bolje u praksi. Moje je mišljenje da su studenti  ipak najvredniji resurs svake institucije: svjesni svojih očekivanja i željni uspjeha koji definitivno na taj način postavljaju visoko letvicu za EFFECTUS. Samo tako nastavite!, istakao je g. Kosiorek na kraju svog boravka na EFFECTUS_u.

From 20 – 24 June 2016 I had a great pleasure of visiting our partner Institution EFFECTUS University College in Zagreb, Croatia, within Staff Mobility for Training Erasmus+ Programme.  During my few days’ stay, which turned out to be remarkably fruitful, I had an opportunity to gain insight on how the Institution operates. During a number of interesting meetings with Deans, prof. Mira Lenardić, prof. Neven Vidaković and Jelena Uzelac among others, I was given a chance to learn mechanisms which are fundamental factors in high quality education. I would especially like to acknowledge both academic and administration staff who create conditions that promote acquiring knowledge and developing  the ability of the youth to use the skills they gained in practice. I will hazard a guess that the most valuable resource of the Institution are its students: aware of their expectations and eager for success, which definitely sets the bar high for Effectus. Keep it up.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS