Osnovan EFFECTUS-ov CENTAR RAZVOJA KARIJERA I PODRŠKE STUDENTIMA

Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da s 01. ožujkom 2018. godine počinje s radom novoustrojeni Centar razvoja karijera i podrške studentima.

Centar je osnovan s ciljem profesionalnog razvoja  i povezivanja studenata s tržištem rada te  s ciljem savjetovanja i podrške studentima u razvoju akademskih i životnih vještina.

Više informacija o samom centru možete pronaći ovdje.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS