Otvoreni upisi na sve studijske programe – početak nastave u listopadu 2024.

Effectus veleučilište otvorilo je upisne rokove na sve studijske programe – stručni prijediplomski studij „Financije i poslovno pravo“  te stručni diplomski studij „Poslovno upravljanje“ MBA s 5 smjerova: Menadžment financija, Menadžment ljudskih potencijala i znanja, Porezi i poslovno pravo, Analitički menadžment te Bihevioralna ekonomija.

Dogovori termin sastanka sa Savjetnikom za upise i saznaj odgovore na sva pitanja o upisu, studiranju, predmetima i ispitima, ali i izvannastavnim aktivnostima. Nastava počinje u listopadu 2024. godine, a za sve dodatne informacije obrati se u Referadu, na broj telefona 01/611 77 77 ili na mail referada@effectus.com.hr

UPOZNAJ NAS: Upoznaj nas – EFFECTUS veleučilište

PRIJAVI  SE: https://edu.vsfp.hr/prijava/

STUDIRAJ:  EFFECTUS veleučilište

 

STRUČNI PRIJEDIPLOMSKI STUDIJ FINANCIJE I POSLOVNO PRAVO 

 

STRUČNI DIPLOMSKI STUDIJ POSLOVNO UPRAVLJANJE – MBA, 5 SMJEROVA: 

 

KALKULATOR ŠKOLARINE                                                                                                

 

PRIJAVI SE

                              

NASTAVNICI

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS