RUJAN: Mjesec velikih upisa na Effectusu! Ostvari pravo na RUJANSKI POPUST!

U rujnu traju upisi na studije!

Upravo su u tijeku upisi u novu akademsku godinu koja počinje krajem rujnu ove godine i svi zainteresirani mogu upisati jedan od željenih studija:

– Financije i poslovno pravo preddiplomski studij

 MBA – Poslovno upravljanje – diplomski studij

Oba studija mogu se studirati redovno i izvanredno.

Upisati mogu i prijelaznici s drugih studija

Upis na studije otvoren je i za prijelaznike s drugih studija i sve one studente koji žele nastaviti i završiti svoje obrazovanje. Effectus priznaje dio ispita s drugih studija, a za ostale se polažu razlikovni ispiti.

Iskoristite RUJANSKI POPUST

Za sve koji se upišu u rujnu može se iskoristiti i dodatni popust od 5% na školarinu, bez obzira na model plaćanja.

Nastava počinje 26. rujna 2022. godine, a za sve dodatne informacije možete se obratiti u referadu Effectusa ili na mail referada@effectus.com.hr.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS