Uspješno održano prvo okupljanje ALUMNIJA te predstavljena GARANCIJA NA STUDIJ

S velikom radošću možemo objaviti da je jučer, 28. veljače 2019. godine održano prvo okupljanje Alumnija Effectusa te smo posebno ponosni što su Alumnije pozdravila čak 3 dekana: doc.dr.sc. Robert Kopal, dr.sc. Mira Lenardić i sadašnji dekan Jelena Uzelac, dipl.iur. čime smo uveličali događaj okupljanja Alumnija.

Druženje je otvorio dekan Jelena Uzelac koja je pozdravila sve okupljene te se posebno veselila događaju s obzirom da je mentorica velikom broju diplomiranih studenata.

Koordinatorica Alumnija Sanja Gutić Martinčić posebno je istaknula osnivanje Alumni kluba te zamolila sve prisutne da ispune pristupnicu kojom se studenti uključuju u Alumni klub. Osnivanje kluba velik je korak Effectusa koji se uspostavlja sa željom da trajno ostane povezan s diplomiranim studentima te pojačanim aktivnostima i druženjima.

GARANCIJA NA STUDIJ kao dodana vrijednost svim našim diplomiranim studentima posebno je predstavljena od strane predsjednika Upravnog vijeća mr.sc. Miljenka Javorovića.

„Imamo i želimo zadržati čvrstu vezu sa svim našim studentima. Svjesni smo da potrebe današnjeg tržišta rada zahtijevaju neprestano stjecanje novih znanja, vještina i tehnika i upravo zato prvi predstavljamo GARANCIJU NA STUDIJ kojom želimo omogućiti da uz određene uvjete i pogodnosti napredujete i nadograđujete sebe i svoje sposobnosti“ istaknuo je profesor Javorović.

GARANCIJOM NA STUDIJ Alumnijima je omogućen dodatni studij, kolegij ili modul sa upisanim ECTS bodovima ili pak jednim od ponuđenih programa cjeloživotnog obrazovanja. Više o GARANCIJI NA STUDIJ možete vidjeti ovdje .

Predstavljanje programa cjeloživotnog obrazovanja bilo je prepušteno glavnom direktoru dr.sc. Đuri Horvatu koji je predstavio programe Poslovnog učilišta Effectus te naveo činjenicu da su na tržištu prepoznati kao inovativni i konkurentni zbog raznih obrazovnih modula: ljudski potencijali, kritičko i analitičko mišljenje, prirodne znanosti, pravo i ekonomija.

Ugodnu atmosferu upotpunilo je predavanje doc.dr.sc. Roberta Kopala i Darije Korkut, mag.angl. na temu kreativnosti i inovativnosti, profesor Kopal završio je predavanje sa riječima kojima i mi želimo:

„Effectus je lider, lider u inovativnosti – uvijek bio i ostao. Upravo zato već DANAS naučite vještine budućnosti – vještine 21. stoljeća na Effectusu.
Hvala vam što ste s nama i što ste vjerovali u nas.”

Galeriju fotografija možete pogledati ovdje .

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS