DOLAZNI STUDENTI

Drago nam je što ste zainteresirani za studiranje na EFFECTUS-u!

EFFECTUS je jedna od najbrže rastućih obrazovnih institucija u Hrvatskoj koja vam nudi niz kolegija potrebnih za moderni poslovni svijet i uspješno poduzetništvo! Osim stručnosti fakulteta u obrazovanju budućih poduzetnika, Hrvatska je odlično mjesto za studiranje i lijepo mjesto za život zahvaljujući svojim prirodnim ljepotama i pristupačnim troškovima života.

Ako želite postati Effectusov student na razmjeni, nastavite čitati.

Effectus veleučilište osnovano je u glavnom gradu Hrvatske, Zagrebu 2008. godine i od tada je jedan od najbrže rastućih stručnih studija u zemlji. Internacionalizacija je važan dio misije i vizije  Effectus veleučilišta.

Program Erasmus+ daje značajan doprinos našem cilju i osigurava bespovratna sredstva za obrazovne projekte s našim partnerima u Europi, kao i olakšavanje međunarodne razmjene studenata i osoblja. Na ovoj stranici možete pronaći upute za sudjelovanje u Erasmus+ programu.

Internacionalizacija doprinosi sigurnom, zdravom, održivom, prosperitetnom svijetu i priprema studente za  društvo koje se neprestano globalizira. Zbog toga  Effectus veleučilište pozdravlja međunarodne istraživače i studente te promiče međunarodnu razmjenu i suradnju, posebice kroz Erasmus+ program.

 

 

      DIPLOMSKI STUDIJ

 

 

             SMJEŠTAJ

 

 

          O HRVATSKOJ

 

 

                          VIZA

 

 

                 OSIGURANJE

 

 

                          JEZIK