ODLAZNI STUDENTI

Effectus veleučilište osnovano je u glavnom gradu Hrvatske, Zagrebu 2008. godine i od tada je jedan od najbrže rastućih stručnih studija u zemlji. Internacionalizacija je važan dio misije i vizije  Effectus veleučilišta.

Program Erasmus+ daje značajan doprinos našem cilju i osigurava bespovratna sredstva za obrazovne projekte s našim partnerima u Europi, kao i olakšavanje međunarodne razmjene studenata i osoblja. Na ovoj stranici možete pronaći upute za sudjelovanje u Erasmus+ programu.

Internacionalizacija doprinosi sigurnom, zdravom, održivom, prosperitetnom svijetu i priprema studente za  društvo koje se neprestano globalizira. Zbog toga Effectus veleučilište pozdravlja međunarodne istraživače i studente te promiče međunarodnu razmjenu i suradnju, posebice kroz Erasmus+ program.

Studenti mogu sudjelovati u Erasmus+ u obliku sljedećih aktivnosti:

  • Mobilnost studenata za studij u trajanju od jednog/dva semestra na partnerskom sveučilištu u inozemstvu (Student Mobility for Studies), može trajati od 3 do 12 mjeseci
  • Mobilnost studenta u svrhu stručne prakse  u inozemstvu u poduzeću ili bilo kojem drugom relevantnom radnom mjestu (2-3 do 12 mjeseci)
  • Sudjelovanje na međunarodnim zimskim i ljetnim školama / ERASMUS + Programima o obrazovnim pitanjima. Programi razmjene nude jednostavan način studiranja i života u inozemstvu. Kao student EFFECTUS-a imat ćete priliku biti na stranom sveučilištu, a zauzvrat, student tog sveučilišta može postati međunarodni student EFFECTUS-a u Hrvatskoj.

Sve informacije o programu ERASMUS+ provjerite na sljedećoj poveznici: mobilnost.hr  ili na službenoj web stranici programa ERASMUS.

 

 

        Kandidati

 

 

           Prijava

 

 

         Školarina

 

 

          Partneri