Novosti

1000. obrana na EFFECTUS-u!

  1. ožujka 2022. godine ostat će zapamćen na EFFECTUS-u jer s ponosom možemo objaviti da su naši studenti Anamarija Mihalj i Miroslav Bečić obilježili jubilarnu 1000. i 1001. obranu rada!

Prva svečana obrana završnog rada uspješno je održana davne 2012. godine, a punih 10 godina ponosni smo na sve diplomante EFFECTUS-a.

Anamarija Mihalj je pod mentorstvom nastavnice Jelene Uzelac obranila završni rad preddiplomskog studija Financije i pravo na temu: „Radni sporovi“, a kolega Miroslav Bečić je na temu: „Posebni porezi i trošarine“ uspješno okončao preddiplomski studij Financije i pravo pod mentorstvom našeg nastavnika i glavnog direktora mr.sc. Miljenka Javorovića.

Predsjednik povjerenstva dr.sc. Vedran Ceranić obrane je završio riječima „…time ste zadovoljili uvjete koji su propisani zakonom i općim aktima EFFECTUS-a, a koji su predviđeni za stjecanje stručnog naziva koji Vam po zakonu pripada“, a koje su svim našim diplomantima ostale u sjećanju.

Anamarija i Miroslav svoje obrazovanje nastavljaju na diplomskom studiju Poslovno upravljanje – MBA, a za koji od 5 ponuđenih smjerova će se specijalizirati, odlučit će pri upisu 2. godine studija.

Našim dragim diplomantima želimo iskrene čestitke, uspješno polaganje ispita i napredak na osobnom i poslovnom planu.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Ispunjavanjem ovog formulara dajem suglasnost za korištenje mojih osobnih podataka u svrhu direktne komunikacije i zaprimanja informacija o djelovanju Effectus učilišta te izjavljujem da sam upoznat sa sadržajem Izjave o zaštiti osobnih podataka

    PRATI NAS