SASTANAK NASTAVNIKA – POČETAK NOVE AKADEMSKE GODINE!

U utorak, 20. rujna 2022. godine održan je sastanak nastavnika i vanjskih suradnika EFFECTUS-a povodom početka nove akademske godine 2022/2023.

Sastanku se s veseljem odazvao veliki broj naših suradnika, a cilj sastanka bio je upoznati i podsjetiti nastavnike na sve aktivnosti koje se od njih očekuju povodom početka nastave koja započinje 26. rujna 2022. godine.

Prodekan Šestanović, Savjetnica za studente Uzelac i Tajnica EFFECTUS-a Radman Livaja održali su, svaki iz svog područja, izlaganje i proveli nastavnike kroz sve bitne elemente nastave, organizacijsku i tehničku strukturu, promjenu i osvježavanje silabusa te uključivanje nastavnike u bitne sfere znanosti i visokoškolskog obrazovanja.

Na kraju sastanka, dekan Đuro Horvat pozvao je nastavnike da se odazovu na dva velika događaja u organizaciji EFFECTUS-a, a kojima ćemo više pisati uskoro…

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS