Novosti

SASTANAK NASTAVNIKA – POČETAK NOVE AKADEMSKE GODINE!

U utorak, 20. rujna 2022. godine održan je sastanak nastavnika i vanjskih suradnika EFFECTUS-a povodom početka nove akademske godine 2022/2023.

Sastanku se s veseljem odazvao veliki broj naših suradnika, a cilj sastanka bio je upoznati i podsjetiti nastavnike na sve aktivnosti koje se od njih očekuju povodom početka nastave koja započinje 26. rujna 2022. godine.

Prodekan Šestanović, Savjetnica za studente Uzelac i Tajnica EFFECTUS-a Radman Livaja održali su, svaki iz svog područja, izlaganje i proveli nastavnike kroz sve bitne elemente nastave, organizacijsku i tehničku strukturu, promjenu i osvježavanje silabusa te uključivanje nastavnike u bitne sfere znanosti i visokoškolskog obrazovanja.

Na kraju sastanka, dekan Đuro Horvat pozvao je nastavnike da se odazovu na dva velika događaja u organizaciji EFFECTUS-a, a kojima ćemo više pisati uskoro…

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija

    Ispunjavanjem ovog formulara dajem suglasnost za korištenje mojih osobnih podataka u svrhu direktne komunikacije i zaprimanja informacija o djelovanju Effectus učilišta te izjavljujem da sam upoznat sa sadržajem Izjave o zaštiti osobnih podataka

    PRATI NAS